kangaroo valley road

project description
Designed to make use of the existing foundations and garage of an existing dwelling, this new home has an upper level which spans over the space between the garage and existing house, creating a bridge like living level and covered spa courtyard underneath. Located on a southern facing slope the house is designed as a long north facing volume with the main living and bedrooms on the upper floor and a roof that lifts up toward the north to allow solar access into the dwelling spaces. Large glazed areas and a cantilevered balcony on the southern side provide access to stunning views down the valley to the ocean on the horizon.

© 2004 – 2018 sandberg schoffel architects – all rights reserved | admin | webmaster

sandberg schoffel architects | telephone: +61 (0)2 8958 3270 | email: sandbergschoffel@bigpond.com